Om Minibelle

Vilka är vi?
Vi är ett ungt företag bestående av professionella nagelterapeuter med diplom från EPNails i Tyskland. Vi har erfarenhet av nagelbranschen från USA där vi har kontakt och samarbete med stora nagelsalonger. Med tiden som vi växer hoppas vi kunna ge en bra service anpassad för just dig. För att våra kompetenser ständigt ska förbättras, lär vi oss av våra handlingar så att vi kan skapa ett högt värde för dig som kund hos oss.

Hur kom vi till?
Minibelle Nails & Spa är en kollaboration av två starka viljor och intressen för skönhet och nagelvård. Med stor passion och intresse startade vi upp denna verksamhet på Köpenhamnsvägen. Vårt mål är att alltid få dig att känna dig som en äkta “Belle” efter ett besök hos Minibelle. För att nå detta mål försöker vi ständigt utforska nyheter inom branschen och hålla oss uppdaterade om den senaste trenden.

Vad gör vi?
Vi erbjuder gel, akryl, pink & white och gellac, samt övriga tjänster som pedikyr och manikyr. I år erbjuder vi även kroppsmassage, fransförlängning, permanent makeup och vaxning. Vi använder organiska produkter till våra spa-behandlingar. Om vi har möjligheten, försöker vi alltid göra det mesta av våra produkter själva. Våra sockerskrubb till våra pedikyrer och manikyr är hemmagjorda, med essentiella oljor som mandelolja, olivolja och vitamin-E, äkta honung och fint socker som varsamt exfolierar och mjukgör dina händer och fötter. Vitamin-E (Tocoferol) i skrubben skyddar din hud mot fria radikaler och oxidation som kan orsaka rynkor. Det stimulerar även blodcirkulationen. Denna vitamin finns även naturligt i olivoljan som vi använder i skrubben.

Välkommen in till vår salong och njut av en avslappnande aromaterapi i mysig atmosfär med härlig musik, samt andra tjänster som vi erbjuder. Om ni har frågor angående de produkter som vi använder, har någon allergi,

frågor om hur vi arbetar eller få tips och råd om nagelskötsel, kontakta oss genom att ringa eller skicka ett e-mail, så hjälper vi dig så gott vi kan!

Minibelle